Uitvaarten

uitvaart, geen vaarwel, maar goede vaart
begeleiding bij het lijden
woorden van troost helpen
op vraag, op maat,
vanuit anekdotes, vanuit gekozen muziek
kortom teksten voor een mooi afscheid

Wij stellen uw uitvaartplechtigheid samen, schrijven een oprecht levensverhaal en bundelen persoonlijke bijdragen van familie en vrienden. Verder helpen wij bij de muziekkeuze en het fotomateriaal. Tijdens een bezoek aan de familie gaan we samen op zoek naar passende teksten, typische symbolen en speciaal gekozen muziek. In het gesprek schenken we ruim aandacht aan de overledene en stellen we een draaiboek voor de ceremonie op.  Tevens leiden wij zelf de plechtigheid in een burgerlijke of gebedsdienst en dit zowel in een private aula van een begrafenisondernemer, in een crematorium of op locatie. Op die manier hoeft u zelf niet in te staan voor de opbouw van de plechtigheid. Wij garanderen een kwaliteitsvolle uitvoering. Zo kan u de rouwperiode op aan waardevolle manier inzetten.

EVA BRAEM is onze nieuwste medewerkster

Mijn naam is Eva en ik heet jullie van harte welkom in mijn wereld. Samen met mijn echtgenoot Sven vormen we een levendig en bruisend gezin met vijf kinderen, waar liefde en zorgen voor elkaar centraal staan.

Als leerkracht van het eerste leerjaar leid ik mijn klas steeds met een glimlach en een warm hart. Naast kennis doorgeven vind ik het heel belangrijk om bruggen te bouwen van vriendschap en verbondenheid die dieper gaan dan woorden.

Buiten de schoolmuren sta ik ten dienste van Amerij. Als voorganger bij begrafenissen probeer ik een rustpunt te zijn in tijden van verdriet. Met mijn serene aanwezigheid, sta ik zij aan zij met hen die rouwen, en bied ik een luisterend oor en een troostende hand. Het is een gekregen kans die me herinnert aan de kracht van menselijke verbondenheid, zelfs in de moeilijkste tijden van het leven.

Ik geniet ook van ontspanning en creativiteit. Je kan me soms vinden op het toneel, waar ik mijn liefde voor acteren tot uiting breng of ik ga naar anderen op de planken kijken. Een aantal keer per week sporten brengt me ook de nodige afleiding. Ik trek er ook graag op uit voor rustgevende wandelingen in de natuur. Daar vind ik de rust en inspiratie om mijn drukke leven in balans te houden.

EEN BRIEF VOOR EEN OVERLEDENE

Toch kan het jouw vraag zijn om voor jou, voor een familielid of vriend enkel een tekst te schrijven die wij of jijzelf naar voren brengt tijdens de ceremonie. Want tijdens de voorbereiding van een bijzonder moment in je leven, heb je soms geen tijd of energie om zelf in je pen te kruipen. Zeker wanneer je afscheid moet nemen van iemand die je graag ziet, verwacht of onverwacht, lijkt de wereld stil te staan. Daarom zetten wij graag dit nieuw initiatief in de kijker. Een brief aan de overledene of een ode aan mooie herinneringen… Wij zetten het graag op papier voor jou. Zodat jij tijd hebt om te rouwen.

Contact