Ervaringsberichten

Uitvaart Jeannine Van Houcke - 14/11/2023

Bedankt voor de mooie plechtigheid die je gebracht hebt voor ons mama. Het was een moment om nooit te vergeten. Persoonlijk, sereen, warm… het was alsof ze er zelf echt bij was. Ik weet zeker dat ze trots zou geweest zijn. Je was de perfecte vertaler van onze herinneringen. Nogmaals, merci
 
Carine

Huwelijk Annelies & Xavier - 21/07/2022

En of het leuk was!
Echt genoten van de ceremonie, professioneel in elkaar gestoken met quasi geen werk van ons kant uit! We houden jouw gegevens bij voor de toekomst en maken alleen maar reclame voor jullie!
 
Annelies

Uitvaart Odette Wallez - 08/11/2023

Van harte dank voor de magistale voorstelling tijdens de uitvaartplechtigheid van mijn lieve echtgenote Odette : mooie teksten alternerende
met passende muziek. De uitspraken aan tafel waren unaniem : proficiat voor de mooie voorstelling. Persoonlijk ben ik zeer tevreden van de uitvaartplechtigheid die mij tot rust heeft gebracht . Dus nogmaals proficiat en dank aan u Nele.

Guido Neukermans.

Uitvaart Lebbad Kamel - 20/12/2023

Dag Steven
 
In naam van de familie willen we jou nogmaals bedanken voor de mooie dienst die je hebt verzorgd.
Groetjes
 
Diane,  Faïrouz, Soraya, Ronny en Driss

Uitvaart Maes Maria - 20/11/2023

Beste Nele,
Wij willen jou hartelijk danken voor de mooie afscheidsdienst  die je hebt verzorgd.  Je hebt ons helemaal ontzorgd en jouw warme en ingetogen stem droeg iedereen tijdens de dienst.  Het was mooi, sereen en persoonlijk.  We wensen je heel veel succes toe !  Vele groetjes. 
 
Véronique en Josée.

Uitvaart Lievens Germaine - 20/11/2023

Mijn bijzondere dank aan Steven De Beule van Amerij.  Hij luisterde naar onze verhalen van mama en maakte daarvan een hele mooie samenvatting.  Hij bracht ze met zo’n mooie warme stem.
 
Myranda De Maet